Pieni Pilatespaikka


VIIKKO-OHJELMA

Ma
16.45 KYS
18.00 Pilates (alkaen 25.3.)
19.15 Pilates (Äijät)

Ti
  8.00 Pilates aamuvirkuille
11.00 Pilates (taso 2)
12.15 Ilmajooga
16.15 Kevyesti kuntoon
19.00 Ilmajooga
(alkeet)

Ke
16.15 Pilates INNOCUM
17.30 Kankeat Golffarit

18.45 Ilmajooga (jatko)

To
10.00 Pilates (taso 1-2)
16.30 KYS
17.45 Pilates (taso 2)
19.00 Ilmajooga (kevyt)

Pe
  8.00 Pilates aamuvirkuille
16.30 Spiraali(SPS)

Su
19.15 Pilates (Taso 1-2)

ILMOITTAU­TUMISET

Ilmoittautumiset tunneille:
https://www.varaaheti.fi/kuntohoitajasirpa/fi

Tunnit ovat pienryhmiä (max 10 hklöä), mikä mahdollistaa yksilöllisen ohjaamisen. Ohjaajan tehtävänä on auttaa ryhmäläistä oman kehonsa tuntemuksessa. Tunnin tavoitteena on lisätä oman kehon tuntemusta ja hallintaa. 

Tervetuloa löytöretkelle omaan kehoon. Tule sellaisena kuin olet!

AJANKOH­TAISTA

Tarjous hieronnat myös Nelliltä
https://www.facebook.com/HEHKUvoimaa-311111103072270/?ref=page_internal


Ilahduttavan paljon ovat työyhteisöt käyneet virkistäytymässä tunneillamme. Kysynnän mukaan järjestämme muitakin kehonhuoltotunteja. Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä. Räätälöidään juuri teille sopiva kokonaisuus.

Iloisiin tapaamisiin!

ILMAJOOGA

Ilmajoogalla on monia terveysvaikutuksia.

Harjoittelu lisää yleistä ketteryyttä liikkuvuutta ja voimaa. Treenin vastusta on helppo säädellä liikkeissä itselle sopivaksi. 3-ulotteinen hahmotuskyky paranee ja syvien lihasten käyttö tehostuu erilaisten tasapainoharjoitteiden myötä. Sopii erityisesti niska-hartia seudun jännityksistä kärsiville. Kangas on oiva apuväline selkärangan rentouttamisen ja venyttämiseen. Tunnilla on rauhallinen ja kiireetön tunnelma. Halutessasi voit haastaa itsesi "pikkurohkeisiin temppuihin".

Valmistautuminen Liinatunnille

Valitse tunnille paita joka peittää kainalot ja pitkälahkeiset, joustava housut. Halutessasi voit käyttää sukkia. Katsothan että vaatteissa ei ole vetoketjuja tai muita teräviä, raapivia yksityiskohtia. Roikkuvat korvakorut ja kaulaketjut olisi myös hyvä poistaa ennen tunnille tuloa. Juuri syödyn ateria jälkeen voi harjoittelu olla haastavaa joten säästä raskaampi ateria tunnin jälkeen.

Tule rohkeasti kokeilemaan ja ihastu!

PHYSIOPILATES

PhysioPilates on pilates harjoittelua, johon yhdistyy fysioterapeuttinen osaaminen. Tunneilla opitaan käyttämään kehon lihaksia ja niveliä tasapuolisesti, jolloin liian aktiiviset lihakset rentoutuvat ja keskivartalon ryhtiä tukevat lihakset vahvistuvat. Näin edistetään kehonhallintaa kautta hyvinvointia.

PhysioPilates voi olla pienryhmäharjoittelua tai yksilöllistä ohjausta.

Olemme facebookissa